We gebruiken cookies op deze site alleen om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen in de cookies.
Nederlands - NL Nederlands - B English - UK
Diensten - Schoonmaakdiensten aan de Costa Blanca

U kunt voor al uw schoonmaakwerk beroep doen op onze diensten.
Dat kan zowel voor de (wekelijkse) schoonmaak bij u thuis privé, maar ook de schoonmaak van vakantiewoningen.

Bij het schoonmaken van een vakantiewoning moeten we altijd anders te werk gaan dan bij de schoonmaak van een privaat woning. Zo wordt er na het vertrek van de gasten in uw vakantie woning ook alles nagekeken als alles leeg is, zo ook de koelkast en de vuilnisbakken. De lakens op de bedden worden ververst. Alles wordt volledig schoongemaakt. Kortom het huis zal er weer net zo uit zien voor de volgende huurders als dat het was voor de allereerste huurders.

Ook moet er bij de schoonmaak van woningen die aangeboden worden als vakantieverblijf rekening gehouden worden met de tijdsdruk. Ook dat is voor ons geen enkel probleem.
Als de huurders 's ochtends vertrekken en de nieuwe huurders komen in de namiddag al aan dan zorgt ons team van betrouwbare schoonmaaksters ervoor dat alles tijdig weer netjes is.

Bij het schoonmaken van privaat huizen of appartementen zorgen wij er wekelijks, om de week of maandelijks voor dat uw woning weer netjes is.

Vele gezinnen hebben de dag van vandaag een heel erg druk leven en dan is het fijn om thuis te komen in een schone woning zonder dat je dat zelf ook nog een keer moet doen.

Bij het schoonmaken van een vakantiewoning moeten we altijd anders te werk gaan dan bij de schoonmaak van een privaat woning.

 
U kunt ons telefonisch contacteren voor meer informatie over onze diensten.
Wij zijn alle werkdagen en op zaterdag bereikbaar van 09.00h tot 17.00h

Tel: (+34) 678 157 884
Wij leveren u een service op maat in de gemeentes Albir - Alfaz del Pi - Altea – Altea la Vella – Altea Hills - Benidorm - Finistrat - La cala de Finestrat - Villajoyosa - La Nucia - Polop en Callosa d’en Sarria.


Of stuur ons een bericht per email, klik hier...

Wij leveren u een service op maat in de gemeentes Albir - Alfaz del Pi - Altea – Altea la Vella – Altea Hills - Benidorm - Finistrat - La cala de Finestrat - Villajoyosa - La Nucia - Polop en Callosa d’en Sarria.