We gebruiken cookies op deze site alleen om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen in de cookies.
Nederlands - NL Nederlands - B English - UK
De sleutel naar Spanje - Over ons
De beheerders van De Sleutel naar Spanje zijn Marijke Buvens samen met haar schoonzoon Christof Leurs en haar dochter Sarah Gielen, zij hebben zich gevestigd in La Nucia een idyllische gemeente vlakbij Benidorm, La Nucia is centraal gelegen tussen Denia en Alicante.

Naast de opvolging en het onderhoud in de sector vakantieverhuur hebben zij reeds geruime tijd hun specialisatie gemaakt van het beheer van vastgoed en het optreden als tussenpersoon bij verkoop en verhuur van exclusieve luxe woningen aan de Spaanse Costa Blanca, dat in het gebied van Denia tot Alicante.

Vastgoed is een zeer ruim begrip, onze visie en overtuiging is dat successen alleen maar blijven duren als een concept gebaseerd is op vertrouwen, klantvriendelijkheid en degelijke service.

Dat laatste geldt niet alleen tot een contract is afgesloten, in vele gevallen is de nazorg nog veel belangrijker voor de klant!!

Mensen die in Spanje wensen te huren, verhuren, kopen of verkopen hebben vaak nood aan een goed advies, in Spanje zijn er zoveel kleine details die heel anders dienen ge´┐Żnterpreteerd te worden dan in het land van herkomst.

Bij handel in vastgoed is het ook uitermate belangrijk dat u goed heeft begrepen welk de condities en voorwaarden zijn, het is dus in eerste instantie al zeer belangrijk dat u kunt handelen of onderhandelen met mensen die uw taal spreken.

Bij meerdere transacties is een goede voorbereiding geen overbodige luxe, deze taken nemen wij graag van u over.

Eens de transactie is voltooid zijn er op het gebied van wonen in Spanje nog zoveel andere kleine dingen waarin u wegwijs dient gemaakt te worden, daarom leveren wij ook een uitgebreid gamma aan diensten.

Voor het leveren van een groot deel van deze services werken wij zeer nauw samen met professionele mensen die wij geselecteerd hebben op betrouwbaarheid en vakkennis, op die manier kunnen wij u een service van A tot Z leveren bij alles wat te maken heeft met wonen aan de Costa Blanca in Spanje!
Belgen en Nederlanders die wensen te huren, verhuren, kopen of verkopen in Spanjehebben vaak nood aan een goed advies. Belgen en Nederlanders die wensen te huren, verhuren, kopen of verkopen in Spanjehebben vaak nood aan een goed advies. Belgen en Nederlanders die wensen te huren, verhuren, kopen of verkopen in Spanjehebben vaak nood aan een goed advies.
Marijke Christof Sarah

U kunt ons telefonisch contacteren voor meer informatie over onze diensten.
Wij zijn alle werkdagen en op zaterdag bereikbaar van 09.00h tot 17.00h

Tel: (+34) 678 157 884
Wij leveren u een service op maat in de gemeentes Albir - Alfaz del Pi - Altea – Altea la Vella – Altea Hills - Benidorm - Finistrat - La cala de Finestrat - Villajoyosa - La Nucia - Polop en Callosa d’en Sarria.


Of stuur ons een bericht per email, klik hier...

Wij leveren u een service op maat in de gemeentes Albir - Alfaz del Pi - Altea – Altea la Vella – Altea Hills - Benidorm - Finistrat - La cala de Finestrat - Villajoyosa - La Nucia - Polop en Callosa d’en Sarria.